Evropa sad predala listu u Plavu / - POKRET EVROPA SAD
27/09/2022 u 17:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Evropa sad predala odborničku listu za lokalne izbore u Plavu

Ponosno i na pravi način promovišemo međunacionalni sklad, toleranciju i suživot svih građana Plava jer želimo da zajedno gradimo bolji i ekonomski snažan Plav, rekao je Armen Šehović, nosilac liste

Pokret Evropa sad! predao je sinoć odborničku listu za Plav, čiji je nosilac Armen Šehović.  

- Jasno je da je Pokret Evropa sad! jedina prava  građanska opcija u Plavu, svi smo zastupljeni i ujedinjeni onako kako dolikuje u jednoj višenacionalnoj sredini. Ponosno i na pravi način promovišemo međunacionalni sklad, toleranciju i suživot svih građana Plava jer želimo da zajedno gradimo bolji i ekonomski snažan Plav - rekao je Armen Šehović, nosilac liste.  

Predaji su prisustvovali i Milojko Spajić, predsjednik Pokreta, kao i članovi Predsjedništva Branko Krvavac i Maida Gorčević.

Na listi Pokreta Evropa sad! nalazi se dvadesetčetiri kandidata za odbornike u Plavu: Armen Šehović, Boris Dašić, Hari Mulić, Marina Lutovac, Dragomir Marković, Hako Musić, Miodrag Lalević, Merima Šehović, Spasoje Živaljević, Jordan Nikolov , Halid Musić, Mirjana Novović, Željko Jašović, Džemajl Mujović, Mladen Novović, Marijana Dašić, Adem Šehović, Radoš Lalević, Mitko Nikolov, Nela Šehović, Aleksandar Pešić, Rade Đuričanin, Irfan Kastrat i Branka Pešić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:20