/ - FOTO: BS
09/06/2023 u 16:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: U nedjelju ćemo ostvariti najbolji rezultat od osnivanja

On je na završnom skupu u Rožajama kojem je, kako se navodi u saopštenju, prisustvovalo više hiljada građana poručio da Bošnjaci znaju kome će u nedjelju dati povjerenje

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) i nosilac liste "Jasno je!" Ervin Ibrahimović kazao je da će ta stranka na parlamentarnim izborima u nedjelju ostvariti najbolji rezultat od osnivanja i poručio da će BS odlučivati o budućem sastavu Vlade.

On je na završnom skupu u Rožajama kojem je, kako se navodi u saopštenju, prisustvovalo više hiljada građana poručio da Bošnjaci znaju kome će u nedjelju dati povjerenje.

“Ova energija, vaši otkucaji srca, ovo zajedništvo, jer jesmo jedno, ovo što danas vi jasno poručujete da Bošnjaci znaju ko su, šta su i šta hoće i kome će da vjeruju, daje mi priliku da kažem – hairli vam pobjeda Bošnjaci”, kazao je Ibrahimović.

Istakao je da je energija koja je stvorena među bošnjačkim narodom jasan pokazatelj da će Bošnjačka stranka 11. juna ostvariti najbolji rezultat od osnivanja.

“Imate sa čime da se ponosite, sve ovo je ono što smo strpljivo gradili i pravili, ali treba da pošaljemo poruku sa ove završne pobjedničke konvencije da je večeras sve jasno i u Rožajama i u svim sandžačkim gradovima i u cijeloj Crnoj Gori”, poručio je Ibrahimović.

On je naveo da je, "kada se pitala Bošnjačka stranka, bilo je dobro i Bošnjacima i cijeloj Crnoj Gori".

"Za sredine gdje žive Bošnjaci, ali i za cijelu Crnu Goru, tada su sve one investicije krenule sa realizacijom. Sve to je zaustavila 42. Vlada i pokušala je da pošalje signal da može Crna Gora bez Bošnjaka, bez bošnjačke mladosti, bez bošnjačke pameti. Ali Ipak nije mogla i zato ćemo poslije 11. juna mi odlučivati sa kim ćemo praviti Vladu i ko može sa nama da razgovara", kazao je Ibrahimović.

Na skupu u Rožajama govorili su i poslanički kandidati sa liste Bošnjačke stranke, kao i gosti iz partija iz regiona i Turske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. oktobar 2023 01:39