Demolirane kancelarije Demokrata u Nikšiću / - FOTO: DEMOKRATE
17/03/2023 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kancelarije Demokrata u Nikšiću ponovo demolirane

Pozivaju nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina

Nakon nekoliko pokušaja zastrašivanja, danas su u Nikšiću već drugi put u prethodnih mjesec dana demolirane kancelarije Opštinskog Odbora Demokrata, saopšteno je iz ove partije.

Pozivaju nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina.

image

Demolirane kancelarije Demokrata u Nikšiću

- FOTO: DEMOKRATE

Kako ističu, lako je zaključiti da se radi o poslednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa koje ovih dana gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa.

Demokrate tvrde da su na meti vandala: Koprivica izrevoltirao kockarsku mafiju

- Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto. Međutim, gospoda moraju da znaju da je  Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti. Tek ćete da gubite monopole koje ste decenijama sticali a ovo je samo početak na putu na koji smo krenuli, a na kome nam je krajnja destinacija pravna država svakog građanina, navode iz ove partije.

Demokrate dodaju da je zanimljivo da je " mafija izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam, nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore - Aleksa Bečić."

- Vaše loše predstave znače samo više motivacije za nas i časne ljude u Crnoj Gori koji vam u nedelju presuđuju olovkom. I u jedno budite sigurni, čast se u Crnoj Gori vraća na velika vrata, staklo možete slomiti ali našu čast niste, niti ćete ikad. Klupko se polako odmotava, a odmotaće se do kraja u onom trenutku kada, na vašu žalost, monopol u određenim poslovanjima pređe sa privilegovanih pojedinaca i tajkuna na državu. A to će biti brže nego što mislite, naglašavaju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:43