Milan Knežević / - ŽELJKO ŠAPURIć
13/03/2023 u 20:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Prije će meni izrasti kosa na lokne, nego što će Đukanović vratiti Nikšić

Svi koji sumnjaju u DF, kako je dodao, neka vide trobojke koje se u Nikšiću vijore

Poslanik i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević poručio je iz Nikšića da će Milo Đukanović morati posle Nikšića da vrati cijelu Crnu Goru.

- Prije će se vratiti Lesi kući, prije će se Dalila Dejanu vratiti, meni kosa na lokne, nego što ćeš ti vratiti Nikšić. Vrati ti nama rudnike, pilanu, KAP, vrati sve što si popljačkao sa članovima porodice. Za šta god ste se uhvatili osušilo se. Vrati nam oteto, a mi nikad nećemo dozvoliti da neko napravi poharu kao što si ti to činio, naglasio je Knežević na tribini DF-a.

Svi koji sumnjaju u DF, kako je dodao, neka vide trobojke koje se u Nikšiću vijore.

- Svi koji sumnjaju u nas, nikad nisu bili DF-a, niti su nam potrebni, dodao je on.

Knežević je naglasio da dok su oni uhapšeni braneći crkvu, nečije babe su glasale DPS i Đukanovića.

- Dok smo mi uparlamentu skandirali Milo lopove neki su šaputali Francuskinjama - je t' aime. Dok smo mi jeli marokanske sardine, neki su sa Japankama budiskinjama žvakali suši i zaboravili Crnu Goru. Onda su krenule litije, pokazali smo snagu i plemenitost postavljajući na vrhu liste čovjeka kojeg je samo znala svoja familija, rekao je on.

Knežević je naveo i da su bivšeg premijera Zdravka Krivokapića više krečili nego pješački prelaz ispred škole Olga Golović.

- Vidjećeš Krivokapiću sve u četvrtak ko je na kojoj strani. Dok si ti Đukanovića nazivao uvaženim gospodinom, za nas je on lopov, naglasio je on.

image

Skup DF-a u Nikšiću

- ŽELJKO šAPURIć

Poručio je da se kunu Bogom da će podržati Milatovića i Bečića zadnjom kapi krvi ukoliko se prođu u drugi krug.

- Mi nećemo da se mirimo sa Đukanovićem, ali smo spremni da pružimo ruku našoj sirotinji. Oni koji su se ogriješili o zakone treba da idu u Spuž pa u prošlost. Nećemo nikad izdati, jer ovu ideju ne može niko da zaustavi. Ovu ideju ste vi stvorili i ova ideja je zaslužila da pobijedi u Crnoj Gori. Ako izdamo, iskopali se dabogda, naglasio je on.

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković  poručio je da treba dobro zapamtiti kakav je bio Nikšić i kakav je sada.

- Znamo dobro šta su radili i od nas i od Nikšića. Sve vrijeme su dijelili i sad prigovaraju Mandiću što priča o pomirenju. Neki su sve podijelili, sem državne imovine koju su uzeli za sebe. Želimo potpuno pomirenje Crne Gore, ali oni koji su je djelili i progonili crkvu i narod moraju da odgovaraju, poručio je Joković. 

On je naveo da Milo Đukanović novom kanidaturom može samo da ponudi novu aferu i ništa više.

- Crna Gora ide u pobjedu, ona mora da bude ako ne 19. marta onda 2. aprila. Ovo je borba za poštenje čast, za buduće parlamentarne izbore, za popis, kazao je Joković.

image

Skup DF-a u Nikšiću

- ŽELJKO šAPURIć

Istakao je da se u SNP nikad nisu mislili, niti razmišljali koga će podržati.

- Treba na čelo Crne Gore da dođe narodni predstavnik. Najbolje rješenje za predsjednika Andrija Mandiću. Nikšiću, grade moje mladosti, sadašnjosti i budućnosti svi dajmo glas Mandiću, da konačno Crnoj Gori svane, dodao je.

image

Andrija Mandić

- ŽELJKO ŠAPURIć

Poslanik Branko Radulović poručio je da je Andrija Mandić budući predsjednik, a upitao je sve okupljene da li je on dostojan te funkcije.

- Andrija Mandić je satkan od svega ljudskog što postoji. Ja to dobro znam, sa njih drugujem 35 godina. Andrija i pokojni Janko Vučinić su bili moja prva generacija kao profesora na fakultetu. Andrija je uvijek biio kamen stamen. Nismo se promijenili mnogo od onih šatora i 21 noći, naglasio je on.

Radulović je rekao da je poslije lopovske vladavine Đukanovića i dvogodišnjeg lutanja, mora doći vrijeme pravih vizionara, pravih ljudi i prvaka.

- Oni moraju da pomire Crnu Goru i okupe sve što je pametno. Oni moraju da razvedre iznad Crne Gore i da naprave novu državu. Andrija je sposoban za to, kazao je on.

Radulović je istakao da ima nade i rješenja, te pozvao Crnu Goru i Nikšić da ustanu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 22:03