FOTO: KOALICIJA ”HRABRO se broji !” / - FOTO: KOALICIJA "HRABRO SE BROJI !"
18/05/2023 u 18:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rovčanin i Konatar na čelu izbornog štaba Demokrata i URA-e

Dodaju da formiranjem koalicije “HRABRO se broji!” šalje se jasna poruka da su hrabrost, sloga i zajedništvo temelj napretka

“HRABRO se broji !” , koalicija okupljena oko Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, formirala je Centralni izborni štab u susret predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

-Na čelu izbornog štaba nalaze se Nikola Rovčanin ispred Demokratske Crne Gore i Miloš Konatar ispred URE. Izborni štab broji 26 članova, podijeljenih u 13 oblasti za koje su zaduženi pojedini koordinatori na paritetnoj osnovi iz oba politička subjekta. Struktura Centralnog izbornog štaba prenesena je dalje na lokalne izborne štabove koji su oformljeni u svim opštinama- navode u saopštenju.

Dodaju da na ovaj način, Demokrate i URA pokazuju nešto što svi u Crnoj Gori znaju - da predstavljaju političke organizacije sa jakom partijskom infrastrukturom, koja je u svakom trenutku spremna da odgovori na najizazovnije zadatke, a jedan od takvih je upravo tronedjeljna kampanja koja je pred nama.

.Ako se po jutru dan poznaje, pobjeda anti-mafija koalicije, koja će značiti odlučujuću borbu za vrijednosti na kojima je sazdano crnogorsko društvo i moderna Evropa, a protiv kriminalizovanog i korumpiranog sistema gotovo je izvjesna. Pobjeda koalicije, ujedno i pobjeda svih građana, biće garant za nova ulaganja u privredne grane što podrazumijeva otvaranje novih radnih mjesta koja su Crnoj Gori u ovome trenutku prijeko potrebna. Takođe, podizanje obrazovnog sistema na veći nivo jedan je od prioriteta djelovanja pobjedničke koalicije, a sve u cilju izgradnje kvalitetnije budućnosti za naše potomke. poručuju oni.

Dodaju da formiranjem koalicije “HRABRO se broji!” šalje se jasna poruka da su hrabrost, sloga i zajedništvo temelj napretka i razvoja kao i jedini garant pobjede nad mafijom, kriminalom i korupcijom i očuvanja vječnosti Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:55