foto: Lazar Ružić / - FOTO: LAZAR RUžIć
23/10/2022 u 22:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Sa DPS-om u Crnoj Gori završeno

Kako je dodao imaju ubjedljivu većinu u Zeti, Budvi, pobjedili su u Žabljaku, Šavniku i Danilovgradu.

Istorijska pravda je da Demokratski front saopšti da je s DPS- om u Crnoj Gori završeno, poručio je iz izbornog štaba DF-a u Podgorici jedan od lidera tog saveza Andrija Mandić.

Kako je dodao imaju ubjedljivu većinu u Zeti, Budvi, pobjedili su u Žabljaku, Šavniku i Danilovgradu.

- U Baru je situacija pata-pata. Raduje nas naša pobjeda u Danilovgradu, to je jedna velika pobjeda. Hapsili su nas, svašta radili, a mnogi su preko naših leđa pravili karijere. Želimo da čestitamo svima koji su protiv DPS-a i da im kažemo da ih doživljavamo kao partnere. Nakon ovog sunovrata DPS stiču se uslovi da počne pomirenje u CG; posebno u okviru pravoslavlja. Težićemo kao tom cilju, poručio je Mandić.

Istakao je da DPS nije njihov politički partner jer su ogrizli u kriminalu i korupciji i dodao da jesu svi drugi.

On je kazao da je nositeljka liste Za budućnost Podgorice Jelena Borovinić Bojović sjajno iznijela kampanju.

- Da nije bilo zakulisnih radnji, mogao bih da je predstavim kao gradonačelnicu. U pola izbornog procesa Podgorica je podijeljena u dvije opštine, rekao je Mandić.

Poslanik Milan Knežević je poručio onima koji su glasali protiv njih a za DPS, da oni nisu njihovi neprijatelji i da DF ne mrzi Crnu Goru.

- Mi nemamo milije i draže države nego što je Crna Gora. Ne mrzimo je, treba zajedno da je gradimo i da niko u Glavnom gradu koje je zaposlen na najmarginijalnijim pozicijama neće morati da brine za posao, jer mi nismo Milo Đukanović i Ivan Vuković koji su uništili glavni grad. Hoćemo da razgovaramo i da čestitamo kolegama iz Evrope sad i Demokrata.Sa njima želimo da pravimo većinu i koaliciju, spremni smo da razgovaramo, istakao je Knežević.

Kako je dodao njihova obaveza će biti da nađu institucionalno rješenje za svu onu sirotinju koja ih je glasala preko 30 godina i koja ih je pratila kada im je bilo najgore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:45