Nebojša Medojević / IVAN PETROVIC-IPE
09/03/2023 u 14:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Narko i duvanska mafija sprečavaju formiranje Vlade sa DF-om

Lider PzP-a je istakao da je mafija, do sada, pronalazila načine da dopre do određenih političkih krugova i spriječi neophodne reforme

Predsjednik PzP-a Nebojša Medojević kazao je da narko i duvanska mafija direktno utiču na sprečavanje formiranja Vlade sa DF-om.

- Bezbjednosne službe u CG bi morale bi da znaju ko je spakovao 500 kg kokaina u Bandićima, ako nijesu oni. Narko i duvanska mafija je bila aktivno uključena u sprečavanje ulaska DF-a u Vladu i onemogućavanja da ja preuzmem koordinaciju neophodnih reformi u ovom sektoru - kazao je leder PzP-a.

Istakao je da je mafija, do sada, pronalazila načine da dopre do određenih političkih krugova i spriječi neophodne reforme.

- Zato građani Crne Gore imaju veliku odgovornost da 19. marta glasaju za Andriju Mandića jer samo Front oslobađa. Na prvim parlamentarnim izborima očekujemo masovnu podršku građana jer samo DF ima dovoljno hrabre i odlučne patriote da očiste bezbjednosne službe i pravosuđe od plaćenika i vojnika mafije i povedu sveopštu borbu protiv korupcije, šverca i kriminala - poručio je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:41