foto: Tviter / - FOTO: TVITER
25/10/2022 u 18:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović sa Borovinić Bojović, Rakčevićem i Šaranovićem: Pobjednička kafa

Milatović je za "Dan" kazao da njegov pokret u Podgorici može napraviti vlast sa Demokratskim frontom i Demokratama ali da je njegov stav jer da treba na pregovore pozvati i Građanski pokret URA

Nosilac liste "Evropa sad" Jakov Milatović objavio je fotografiju sa nosiocima preostalih lista sa kojima je najavio da će sarađivati kada je vlast u Podgorici u pitanju.

Milatović je na fotografiji sa nositeljkom liste "Za Budućnost Podgorice", Jelenom Borovinić Bojović, nosiocem liste "Idemo ljudi" Danilom Šaranovićem i nosiocem liste "Ovo je naš grad" Lukom Rakčevićem.

- Pobjednička kafa u slobodnoj Podgorici, napisao je Milatović.

Milatović za "Dan": URA shvatila da je pogriješila što je sarađivala sa DPS-om, pružićemo im ruku

Podsjetimo, Milatović je za "Dan" kazao da njegov pokret  u Podgorici može napraviti vlast sa Demokratskim frontom i Demokratama ali da je njegov stav jer da treba na pregovore pozvati i Građanski pokret URA. Kako je naveo Jakov Milatović treba pružiti ruku svakome ko je shvatio da je pogriješio.

Koalicija Svi za naš grad osvojila je 24 mandata na lokalnim izborima u Podgorici, dok je 13 mandata pripalo pokretu Evropa sad, pokazuju privremeni rezultati Opštinske izborne komisije (OIK).

Kako su naveli iz OIK Podgorica, lista Za budućnost Podgorice osvojila je 11 mandata, dok je koalicija Idemo ljudi Demokrata, Ujedinjene Crne Gore i Demosa osvojila šest mandata.

Lista Građanskog pokreta URA, Civisa i Albanske alternative Može Podgorica osvojila je četiri mandata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:06