Milatović u Ulcinju / - FOTO: PES
14/03/2023 u 16:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović u Ulcinju: Pobijedićemo ideju privatne države Đukanovića

Poručio je da je bitan svaki glas slobodnih građana u Crnoj Gori, jer ovo su, kako je kazao, izbori koji predstavljaju prekretnicu u budućem životu Crne Gore i njenih građana

Pedsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović u sklopu predizbornih aktivnosti posjetio je Ulcinj.

Kako je saopšteno iz PES, tokom dana Milatović je razgovarao sa građanima Ulcinja, između ostalog i sa jedniim od osnivača Liberalnog saveza Crne Gore Džemalom Perovićem i profesorom Ismetom Karamanagom.

- Ovo je vrijeme kada smo okupili istinske borce protiv zatrovanog sistema vladavine Mila Đukanovića i njegove ideje o privatnoj državi. Borce poput Džemala Perovića koji je kao jedan od osnivača LSCG i lidera „Odupri se“, uvijek bio među zaštitnicima ove države. Uz podršku takvih, siguran sam da je došlo vrijeme da predvodim bolju, pošteniju i pravedniju Crnu Goru - kazao je Milatović.

Poručio je da je bitan svaki glas slobodnih građana u Crnoj Gori, jer ovo su, kako je kazao, izbori koji predstavljaju prekretnicu u budućem životu Crne Gore i njenih građana.

- Ovo je pravo vrijeme i ključni momenat u kojem trasiramo put Crne Gore. Zato pozivam sve da biraju pravdu umjesto nepravde, poštenje umjesto kriminala i blagostanje umjesto zemlje podijela - zaključio je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:25