SD Glavni grad / - FOTO: SD
30/09/2022 u 15:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SD Glavni grad: Pokret "Svi za naš grad" će pobijediti u Podgorici

Iz odbora Socijaldemokrata Glavnog grada su ukazali da će očekivanoj pobjedi značajno doprinijeti i rezultati predstavnika SD-a u aktuelnoj gradskoj upravi

Na sinoć održanoj sjednici odbora Socijaldemokrata Glavnog grada izraženo je uvjerenje da na predstojećim lokalnim izborima u Glavnom gradu nesumnjivu pobjedu odnosi pokret,,Svi za naš grad", čiji su dio i Socijaldemokrate, zato što taj pokret okuplja one političke subjekte koji su jasno evropski i građanski opredjeljeni, saopšteno je iz ove partije.

Iz odbora Socijaldemokrata Glavnog grada su ukazali da će očekivanoj pobjedi značajno doprinijeti i rezultati predstavnika SD-a u aktuelnoj gradskoj upravi.

Iz podgoričkog SD-a je saopšteno da duže od mjesec funkcionišu u izbornom režimu rada, te da reakcije gardjanki i građana Podgorice nagovještavaju ono što će biti ishod ovih lokalnih izbora, koji su izuzetno važni ne samo za dalju razvoj evropske i gradjanske Podgorice, već i za očuvanje i jačanje temeljnih vrijednosti samosvjesne Crne Gore.

- Podgorica, kao glavni grad Crne Gore, nosilac je njenog cjelokupnog razvoja i ni na koji način se ne smije dopustiti da u Podgorici imamo vlast i atmosferu kakvu nažalost imamo u pojedinim crnogorskim gradovima. Zbog toga smo sigurni da će, kroz posvećen rad i maksimalnu angažovanost svih članova partije i uz ogromnu podršku sugradjanki i sugradjana, doći do jasno zacrtanog cilja - pobjede na lokalnim izborima u Podgorici 23. oktobra, saopšteno je iz podgoričkih Socijaldemokrata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:18