/ - FOTO: SKRINšOT-FEJSBUK
21/02/2023 u 19:26 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Bečić jednoglasno predložen za predsjedničkog kandidata

Činjenica da Bečić ima najveći potencijal za objedinjavanje biračkog tijela i najveće šanse za pobjedu u drugom krugu izbora, poručio je Kopirvica

Predsjedništvo Demokratske Crne Gore jednoglasno je odlučilo da za predsjedničkog kandidata predloži lidera te stranke Aleksu Bečića.

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kazao je večeras na konferenciji za medije da  je Predsjedništvo partije jednoglasno donijelo odluku i uputilo prijedlog Glavnom odboru da Aleksa Bečić bude predsjednički kandidat za izbore zakazane za 19. mart.

Koprivica je dodao da će sjednica Glavnog odbora partije, na kojoj će biti donijeta odluka o predsjedničkom kandidatu, biti održana u petak.

-Svi opštinski odbori Demokratske Crne Gore jednoglasno su predložili i podržali da Aleksa Bečić bude kandidat za predsjednika. Sva istraživanja koja se rade u poslednje vrijeme govore da je Aleksa Bečić predsjednički kandidat kojem rapidno  raste rejting i podrška u cjelokupnoj javnosti u poslednjih nekoliko dana- poručio je  rekao je Koprivica.

On je poručiod a je "činjenica da Bečić ima najveći potencijal za objedinjavanje biračkog tijela i najveće šanse za pobjedu u drugom krugu izbora"

- Nikada nije proizvodio konflikte i uvijek se borio za rješenje. Bečić je jačao autoritet Skupštine koja je za vrijeme njegovog vršenja funckije predsjednika postala, kako je rekao, dio istinskog demokratskog sistema- smatra Koprivica.

Predsjednik centralnog izbornog štaba Demokratske crne Gore Nikola Rovčanin je na pitanje novinara kazao da je njihova partija otvorila vrata za objedinjavanje svih snaga. On je to odgovorio povodm pitanja da li su razgovarali sa predstavnicima Pokreta "Evropa sad" nakon što je odbijena kandidatura njihovog lidera Milojka Spajića,

- Mi ta vrata nismo zatvarili i svaku dobru inicijativu smo spremni da razmotrimo kao odgovorni političari i odgovorni ljudi -  naveo je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:24