Borovinić Bojović / - FOTO: MIćKO VUJISIć
29/09/2022 u 19:47 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Borovinić Bojović predstavila izborni program: Građani će nam biti na prvom mjestu

- Nemam dilemu da ćemo pobijediti i slaviti novu budućnost za našu djecu, naglasila je ona

Nosilac liste "Za buducnost Podgorice" koalicije DF-Prava Crna Gora-Slobodna Crna Gora-Radnička partija Jelena Borovinić Bojović predstavila je izborni program za naredne četiri godine.

Ona je navela da joj je privilegija sto je predvodi ovu koaliciju.

- Nemam dilemu da ćemo pobijediti i slaviti novu budućnost za našu djecu. Građani ce nam biti na prvom mjestu. Svi građani imaće pristup upravi grada i gradonačelnicii kada im je pomoć bude potrebna. Trideset godina je dug period. Vrijeme je da se izmirimo i gradimo budućnost Podgorice.  Nastaviću neumorno da koračam i da se borim za naš grad, poručila je ona.

Borovinić Bojović je istakla da će raditi na infrastrukturi, pružanju mogućnosti za obrazovanje, trajno rešavanje zagađenja rijeka, dizajnu kulturne svijesti, afirmaciji sporta...

- Nemam dilemu da je ovo pobjednička lista, uvjerava ona.

Vladislav Dajković kazao je da se borio za budućnost Crne Gore, te da je doslo vrijeme da se bori i za budućnost Podgorice.

 

- Sve sam bio spremio za svoju kandidaturu ali nijesam mogao da odbijem poziv kolege Andrije Mandića. Sloga će biti poraz vragu. Smatrao sam da u program treba da uvrstimo i besplatnu legalizaciju kuća, kaže Dajković.

Sanja Krkeljić smatra da je došlo novo vrijeme, vrijeme kad Crna Gora pripada nama.

Anika Bajić kazala je da je pred njima ogroman posao.

- Zadatak nam je da Podgoricu učinimo boljom za život. Sigurna sam da možemo napraviti evropski centar, da Podgoricu kulturno uzdignemo. Ovog gradu treba sinergija vlasti i građana. Treba da smo svjesni da smo ovo lijepo mjesto pozajmili od budućih generacija. Nemamo pravo na grešku.Neka bude humanije lice Podgorice, mi smo budućnost Podgorice, naglasila je ona.

image

Stefan Vešović

- FOTO: MIćKO VUJISIć

Stefan Vešović kazao je da će ono što je za Crnu Goru bio 30. avgust za Podgoricu biti 23. oktobar.

- Nakin 30 godina napokon ćemo smijeniti garnituru Mila Đukanovića. Mijenjali su se ljudi koji su vodili grad ali politike su ostale iste. Pobijedićemo ih nasim zajedno stavom.i slogom. Neće im pomoći što su nasilmo odvojili Zetu. Pobijedićemo ih sad dva puta i u Podgorici i u Zeti. Doktorka ce pomoći da Podgorica prodiše punim plućima, kazao je on.

Video: Mićko Vujisić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:45