Dejan Vukšić / - NIKOLIC B. DRAGAN +382 69 285 0
08/06/2023 u 12:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukšić: Niko nas ne finansira sa strane, nemamo nalogodavce osim naroda

Tako je bilo i dok sam bio direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost, niko nije smio da me pozove i da nešto traži, kazao je Vukšić

„Narodna koalicija – Složno i tačka“ održala je predizborni skup u Podgorici. Na skupu su se pored nosioca liste Dejana Vukšića obratili i kandidati za poslanike Marko Milačić, Vladislav Dajković, dr Novica Stanić, Mladen Premović i Maja Mršulja.

Nosilac liste Dejan Vukšić sa skupa u Podgorici poručio je da je siguran da su skoro jedina politička opcija na ovim izborima koju niko ne finansira sa strane.

„Nemamo nikakve nalogodavce, osim naroda Crne Gore, nemamo nikakve interesne grupe, nemamo sivu eminenciju koja stoji iza nas da posle očekuju od nas da ispunjavamo nekakve usluge ili da vraćamo određene usluge. Tako je bilo i dok sam bio direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost, niko nije smio da me pozove i da nešto traži. Jedan što se često slika i pripisuje sebi zasluge je pokušao par puta, pa je dobio zid, naravno zbog toga sam kasnije vjerovatno smijenjen“, kazao je Vukšić.

Kandidat za poslanika i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da Narodna koalicija ima čistu, zdravu, novu srpsku, ali u suštini crnogorsku priču, priču Crne Gore.

image

Marko Milačić

- NIKOLIC B. DRAGAN +382 69 285 0

„U ovoj priči, priči velike Narodne koalicije imate čistu, zdravu, novu srpsku, ali u suštini crnogorsku priču, priču Crne Gore. Crne Gore koja se nije odrekla sebe. Crne Gore koja će se istinski izboriti protiv kriminala, koja će procesuirati Mila Đukanovića, koja će stvoriti ljepše mjesto za živiot za našu djecu, za naše porodice. Priču koja će se istinski boriti za svoj narod“, kazao je Milačić.

Kandidat za poslanika i predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković je kazao da građani u posljednje vrijeme “slušamo ludačka obećanja”.

„Neki kažu da će povećati životni vijek, da će penzioneri da žive 120 godina, pričaju o penzijama od 1 500 eura, dok moja baba Darinka prima 110 eura penzije. Drugi obećavaju kineskih pet milijardi. A šta obećava Narodna koalicija? Narodna koalicija obećava normalne, jednostavne stvari koje će da poboljšaju status srpskog naroda u Crnoj Gori.

image

Vladislav Dajković

- NIKOLIC B. DRAGAN +382 69 285 0

Moj san je da i u srpskim naseljima krenu da asvaltiraju puteve, da stavljaju novu, a ne divlju rasvjetu, da dođe voda u srpska naselja, da se srpska naselja legalizuju, da nam ne prijete da će da nam ruše krov nad glavamam, jer ne tražimo besplatnu legalizaciju droge, nego kuća“, kazao je Dajković.

Kandidat za poslanika i predsjednik Pokreta za Pljevlja dr Novica Stanić kazao je:

„Mnogi su poharali Crnu Goru, od Omer Paše Latasa, pa do Mahmut Paše Bušatlije, ali svaki put je Crna Gora poslije te pohare bila jedinstvenija u namjeri da se bori za krst časni i slobodu zlatnu.

Jedino je Milo Đukanović opljačkao, podijelio i zavadio Crnu Goru. Zato svaka buduća Vlada mora da ima jedan jedini zadatak, a to je da miri Crnu Goru. Kako se Crna Gora može pomiriti? Tako što će svi građani i svi narodi biti ravnopravni.“

Kandidat za poslanika i potpredsjednik Opštine Berane Mladen Premović kazao je:

„Udruživanje sa Pravom Crnom Gorom, Slobodnom Crnom Gorom, Pokretom za Pljevlja, Demokratskom srpskom strankom je mene oduševilo, jer znamo da smo najjači kada smo složni i da svi stremimo ka istom cilju i siguran sam da svi ovi ljudi, lista Narodne koalicije su ljudi koji nikada neće izigrati vaše povjerenje.“

Kandidatinja za poslanicu i predsjednca Skupštine Opštine Kotor Maja Mršulja je kazala:

„Moramo zajedno stvoriti društvo bez podjela, moramo se pomiriti i ujediniti za dobro svih naroda u Crnoj Gori. Narodna koalicija ima svoju vodilju, a ona glasi „Složno i tačka“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:44