/ - Алтернатива ЦГ
30/08/2023 u 13:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Alternativa vraća mandat Spajiću: Nedović da javni interes stavi ispred ličnog

Pozivamo našu dosadašnju predstavnicu Jelenu Nedović, kojoj smo povjerili važnu poziciju, da učini isto i vrati mandat, navode u saopštenju

U cilju poštovanja političke etike, moralnih vrijednosti i principa, Alternativa Crna Gora obavještava javnost da mandat koji im je povjeren na parlamentarnim izborima održanim 11. juna 2023. godine, vraća Pokretu Evropa Sad, uz uvjerenje da će ovo postati praksa u budućem političkom životu Crne Gore.

Predstavnica Alternative Crne Gore na poslaničkoj listi Pokreta Evropa sad Jelena Nedović odlučila je da podrži Vladu Milojka Spajića, te da napusti tu političku grupaciju.

- Pozivamo našu dosadašnju predstavnicu Jelenu Nedović, kojoj smo povjerili važnu poziciju, da učini isto i vrati mandat, kako bi zajednički sačuvali njen i integritet organizacije, koju je ona do sad predstavljala! Čvrsto vjerujemo da će ostati dosljedna svojim stavovima koje je iznosila u prethodnom periodu, da Bošnjačka stranka nije prihvatljiv partner! Kao osoba koja je dobar dio svog radnog vijeka provela u instituciji Ombudsmana, štiteći ljudska prava i slobode, njihovu riječ i integritet, želimo da vjerujemo da će i ovog puta biti na strani naroda i javni interes staviti ispred ličnog - ističe Alternativa.

Alternativa: Naša saznanja o formiranju Vlade predajemo tužilaštvu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:51