/ V. DAJKOVIĆ
20/10/2022 u 11:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Lažni Gradonačelnik Ivan Mali da se pakuje ili ćemo ga mi spakovati

Najzad, sudijama Upravnog suda upućujem zahvalnost što su revnosno odradili svoj posao, naveo je on

Predsjednik Slobodne Crne Gore, Vladislav Dajković, saopštio je da "jutrošnja Vukovićeva najava da će tužiti sudije Upravnog suda koji su donijeli presudu da je njegov izbor iz jula mjeseca bio nezakonit i neustavan, samo govori u kakvom paralelnom univerzumu živi osoba koja se predstavlja kao profesor i navodni intelektualac".

- Umjesto da ne progovara i mirno prihvati odluku suda, naročito imajući u vidu da je cijela Crna Gora, čak i pravnički laici, znala da se radi o neustavnom odlaganju izbora i produžetku mandata, on danas sije mržnju i prijetnje sudijama sa lokalne skupštinske govornice. Očito je i njemu, baš kao i predsjedniku podgoričke Skupštine, Đorđiju Suhihu, jasno da će da izgube izbore, pa pokušavaju da se održe na funkcijama još par nedelja.  Lažni Gradonačelnik Ivan Mali može slobodno da pakuje onaj ''belvederski kamen'' i ostale stvari iz svog kabineta, ili ćemo ga mi spakovati za koji dan. Što je bio Gradonačelnik – bio je- naveo je on.

Poručuje: " Najzad, sudijama Upravnog suda upućujem zahvalnost što su revnosno odradili svoj posao, uz molbu da i današnji, a priori nezakoniti reizbor Vukovića, momentalno sankcionišu, pozivajući se na jučerašnju presudu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:46