Dajković Slobodna Crna Gora / - FOTO: SCG
23/02/2024 u 18:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković razmatra saradnju sa srodnim političkim partijama

Smatra da bi saradnja Slobodne Crne Gore sa srodnim političkim patikama bila svrsishodna i blagorodna i za stranku i za cjelokupni srpski politički blok

Predsjedništvo Slobodne Crne Gore analiziralo je dosadašnji rad stranke, kao i stvaranje uslova za reformu u susret vanrednom stranačkom Kongresu. Posebna pažnja je posvećena pitanju saradnje sa srodnim političkim organizacijama.

Predsjednik stranke Vladislav Dajković je, kako navode u saopštenju, istakao da imajući u vidu cjelokupni politički kontekst, pa i činjenicu da se ujedinjuju i ukrupnjuju i veće političke partije, pogotovo u predizbornim periodu, smatra da bi saradnja Slobodne Crne Gore sa srodnim političkim patikama bila svrsishodna i blagorodna i za stranku i za cjelokupni srpski politički blok.

- Vjerujem da bi to bila informacija koja bi obradovala srpski narod u Crnoj Gori, imajući u vidu ishod prošlih parlamentarnih izbora, kada nekoliko manjih srpskih političkih stranaka nije ostvarilo parlamentarni status, te se na taj način nije valorizovao puni kapacitet snage srpskog naroda - prvenstvenu u broju mandata, pa onda i u suštinskom smislu-  naglasio je Dajković.

Dodao je da se nada da će uskoro imati lijepe vijesti a tiču se potencijalnog savezništva sa srodnim političkim partijama.

Knežević i Milačić: Srpski jezik da ima status službenog, donijeti sporazum o dvojnom državljanstvu sa Srbijom

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:11