sastanak parlamentarne vecine / - SRDJAN BOLJEVIC
15/09/2022 u 22:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: Abazoviću, nije ni ljudski, ni junački "popljuvati" ljude s kojima se dogovarate

Danilović je istakao da oni, za razliku od Abazovića, ne traže ništa, samo su alergični na dvoličnost

Gospodine Abazoviću nije ni ljudski ni junački zakazati konferenciju i "popljuvati" ljude s kojima se dnevno dogovarate. Neke stvari se ne uče u školi, poručio je lider Ujedinjene Goran Danilović na Fejsbuku.

- Nedostaje Vam osnova pa je sve ostalo nemoguće da se sustigne. Prosudiće javnost ko koliko drži do riječi i principa. Vi ste za dvije godine promijenili više politika i političkih partnera nego ja cipela. Znate Vi dobro da Ujedinjena nikad nije pomagala DPS. Znate Vi dobro da smo časni ljudi i da nas je nemoguće potkupiti. Srušili smo Vladu u kojoj Vas je DPS postavio za premijera. Trebali bi to da nam cijenite jer smo Vas resetovali i vratili među onaj pošteni svijet koji Vam se obradovao 30. avgusta 2020. godine. Iza krupnih riječi najlakše se sakriju mali ljudi, naveo je on.

Danilović je istakao da oni, za razliku od Abazovića, ne traže ništa, samo su  alergični na dvoličnost.

- Ipak, pozivam Vas da se dogovorimo, a ne da strepimo svako jutro šta ste novo smislili za opravdanje i zbog čega od juče se kajete. Kolega Abazoviću; imam ja previše političkog iskustva da bi ste me iznervirali. Ima života i poslije smrti, a ne poslije pada Vlade. Vjerujte mi na riječ, može se uraditi mnogo za Crnu Goru i malim koracima. Srećan put za Ameriku i da nam se vratite pametniji i skromniji. Čeka Vas mjesto u novoj Vladi, među pobjednicima. Bolje tako nego da žalite za gubitnicima. Pred vama je politička karijera samo je ne prestižite. Ujedinjena i ja Vam nismo neprijatelji ali to nije dovoljno - morate se i "vas dvojica" ispričati u avionu do Vašingtona. I neka pobijedi bolji jer sa ovim gorim lako izlazim na kraj, istakao je Danilović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:02