/ - Демократе
15/06/2022 u 09:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Јоковић задужења по основу кредита треба да враћа 153 године

Јоковићу, написали сте да имате дуг по основу кредита у износу од 220.000 еура, да Вам је износ рате 120 еура, па је, према простој рачуници, рок отплате 153 године. Други кредит сте узели у износу од 2.220.000, са ратом од 2.423 еура, што испада рок враћања 76 година

"Не узимај залогај који не можеш да сажваћеш“, каже стара пословица, па препоручујемо (Владимиру) Јоковићу, заиста добронамјерно – да сада прогута сопствене извјештаје са сајта Агенције за антикорпуцију, само му желимо да се не загрцне од количине сумњи које смо тамо нашли и које овом приликом презентујемо јавности, наводи се у саопштењу Демократске Црне Горе.

- Дакле, г. Јоковићу, ми смо познати по томе да се у свом дјеловању служимо искључиво истином и аргументима. И није нам драго када видимо да  Ваш сарадник који Вам пише бесмислена саопштења која се лако истином дају потући, доводе у још тежу ситуацију од ове издајничке у којој се налазите. С тим у вези, Вам препоручујемо да сарадника промијените, јер ће и Вас обманути као што је обмануо на десетине шефова које је промијенио - поручују Демократе.

image

Извјештај Владимира Јоковића

- АСК

Наводе да “истина увијек нађе начин да се испољи”, те позивају све грађане, а нарочито часно чланство СНП-а да кликну на линк: https://portal.antikorupciјa.me:9343/acamPublic/izvestaјDetails.htm?parent=pretragaIzvestaјa&izvestaјId=15905 – гдје ће им се приказати не само редован годишњи Извјештај од 15.4.2016. године већ и осталих шест извјештаја Владимира Јоковића, које могу детаљно погледати и изанализарити.

- У Извјештају о приходима и имовини из априла 2016. написали сте да имате дуг по основу кредита у износу од 220.000 еура, да Вам је износ рате 120 еура, па, према простој рачуници, рок отплате тог кредита је 153 године.

СНП о Демократама: Здравкови јуниори паразитирају на рачун политичких странака

Ми Вам заиста желимо дуг животни пут од најмање вијек и по, уз добро здравље, да дочекате дубоку старост и да сваки цент вратите. Међутим, у извјештају који сте опет Ви потписали, додуше двије године касније, у марту 2018. нотирате још један кредит у износу од два милиона и 220.000 хиљада еура. Рата за тај кредит је невјероватних 2.423 еура и, опет простом рачуницом, долазимо до податка да  је рок отплате тог кредита 76 година - наводе Демократе.

Истичу да Црна Гора одавно није имала оваквог јавног функционера, који АСК-у сам поднесе извјештај, својеручно га потпише, а онда каже да се том истом извјештају цијела Црна Гора смије.

- И док је Јоковићу смијешна чињеница у којој сам у свом извјештају тврди да је узео вишемилионске кредите на рок отплате дужи од два просјечна људска вијека, народу се плаче не само од информације да је добио вишемилионске кредите под скандалозним условима, већ да су исти у стилу Дејвида Коперфилда магично нестали у 2020. години - наводе из Демократа.

Они наводе да за Јоковића имају пар нових питања:

1. Да ли сте, господине Јоковићу, лажирали податке када сте Агенцији за спречавање корупције у годишњем извјештају за 2020. годину, (којег сте Ви поднијели, а не ми, а на ово указујемо како се поново не би Вашим извјештајима смијала цијела Црна Гора), навели да фирма која је у Вашем 100 посто власништву нема било какву имовину?

2. Како је кредит од 220.000 еура пријављен 2016. године са легендарном ратом од 120 еура, што би значило да је рок отплате 153 године, нестао у даљим Вашим годишњим извјештајима?

3. Како је кредит од 2.220.000 еура пријављен 2018. године Агенцији за спречавање корупције, и то од Вас лично, нестао из Ваших даљих годишњих извјештаја, са легендарном ратом од 2.423 еура, а што значи са роком отплате од 76 година?

Истичу да кад господин Јоковић коначно одговори на конкретна питања, као и на јасне доказе које смо предочили, грађани ће схватити да је господин Јоковић не само међу топ пет врхунских економских стручњака, већ међу пет најоданијих ДПС послушника, за шта бива награђен вишемилионским кредитима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:54