Demokratska partija socijalista / - DPS
05/11/2023 u 10:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Budva: Mandić da objasni zavađenim frakcijama DF-a da više nema bježanja od izbora

Politički subjekt koji se i sam dijeli na klanove i frakcije, pokušaće i danas, uz Mandićevu pomoć, da produži agoniju građana i da pobjegne od vanrednih lokalnih izbora u našoj opštini. Na taj način će Budva i svi njeni građani nastaviti da budu taoci pohlepe i želje bivšeg DF da uprkos unutrašnjem raspadu, navode iz DPS-a

Medijski najavljena posjeta Andrije Mandića Budvi nagovještava namjeru predsjednika NDS, da sada sa novostečene državne pozicije, pokuša da arbitrira u organizaciji naše lokalne samouprave, koja se tiče iskljućivo naše opštine i njenih građana, saopšteno je iz DPS-a Budva.

- Mandić, koji danas nastupa kao svojevrsni kurir spuškog zatvorenika Božovića, dolazi da miri zaraćene klanove unutar DF-a i spasi što se spasiti može. Politički subjekt koji se i sam dijeli na klanove i frakcije, pokušaće i danas, uz Mandićevu pomoć, da produži agoniju građana i da pobjegne od vanrednih lokalnih izbora u našoj opštini. Na taj način će Budva i svi njeni građani nastaviti da budu taoci pohlepe i želje bivšeg DF da uprkos unutrašnjem raspadu, uzurpiraju lokalnu vlast u Budvi, navodi se u saopštenju budvanskog DPS-a.

Napominju da su nedavno održani vanredni izbori u toj opštini pokazali da građani nijesu zadovoljni upravljanjem Budvom, da žele promjene.

- Prepolovljeni broj glasova koji je DF dobio u odnosu na lokalne izbore, refleksija je njihovog lošeg rada i naravno činjenice da se njihov predsjednik Opštine nalazi u pritvoru, pod najtežim optužbama za proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, kažu u budvanskom DPS-u.

Ističu da je Trenutno stanje u Budvi je neodrživo – i to će potvrditi svaki građanin bez obzira na partijsku opredijeljetost.

- I zato našem gradu nijesu potrebni truli kompromisi, već vanredni izbori u što kraćem roku. Evo prilike da Mandić, u ulozi “evropejca” kojeg glumi već mjesecima, danas na djelu pokaže taj svoj decenijama skrivani “demokratski kapacitet” i da umjesto što pokušava da pomiri interesno sukobljene klanove u svojoj partiji, svima njima objasni da od vanrednih lokalnih izbora više ne mogu bježati, ma koliko ih se plašili, zaključuju u DPS Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:27