Predrag Drecun / - SRđAN BOLJEVIć
21/03/2024 u 18:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Drecun odgovorio Milatoviću: Znate da sam dao svoj maksimum da pobijedite Đukanovića

Predrag Drecu, novoimenovani na čelu odbora direktora IRF, obratio se predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću.

- Predsjedniče Milatoviću, Od stipendiste Duška Kneževića, simbola jednog vremena, očekivao sam mnogo više širine. sami znate da sam dao svoj maksimum da u predsjedničkoj trci pobijedite Mila Đukanovića. Moj rad na terenu dobro je poznat i Vama i Vašim saradnicima, kako bivšim tako i sadašnjim. Znate dobro da smo zajedno proslavljali pobjedu, a vi znate gdje, u vrlo uskom krugu eminentnih ljudi, gdje ste bili sa suprugom. Znate dobro da sam Vas molio da ne pravite raskol u PES. Znate dobro da ste mi se zahvaljivali na podršci nakon pobjede na veselju u jednom podgoričkom restoranu. Znate Vi mnogo toga, ali ste odabrali drugi put. I neka ste. Lakše će biti onima koji žele napredak Crnoj Gori.  Znate Vi dobro da ja nijesam simbol nikakvih privatnih država, i zato ste ćutali sve dok nijeste vidjeli da sam u Vašem sukobu sa Milojkom Spajićem jasno stao na stranu vizije i ekonomskog preporoda Crne Gore, što me jedino i interesuje - poručuje Drecun.

Milatović o imenovanju Drecuna: Građani nisu glasali za promociju ovakvih vrijednosti

 Dodaje da "nažalost, vi ste odabrali politiku prošlosti, iako ste mlad čovjek, umjesto da podržite vizije ekonomskog programa premijera".

Predrag Drecun na čelu Odbora direktora IRF-a

- Uostalom, ni program Evropa  sad 1 nijeste podržali iskreno, nego iz prvog reda publike. No, to ste vi, takvi kakvi ste. Bolji ne možete biti. Mislio sam da smo se borili za predsjednika koji će po Ustavu vršiti dužnost, a ne na osnovu političkog programa partije koju priprema da osnuje. Borili smo se za predsjednika kojeg će Ustav ograničavati i koji će, za razliku od tvog prethodnika, biti predsjednik svih građana. Nažalost,  dobili smo lošu kopiju, i da ne zaboravim, predsjednika koji zna samo četiri padeža - zaključuje u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:25