Maraš Dukaj / - PORTAL DAN
03/01/2023 u 08:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dukaj: Bijelo Polje krasi multikonfesionalni i multietnički sklad

Bjelopoljska opština je područje sa potencijalima za razvoj svih grana privrede, a posebno poljoprivrede i turizma. To je dobra osnova za unapređenje kvaliteta života građana, kazao je ministar javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 3. januar, Dan opštine Bijelo Polje, predsjedniku Opštine  Bijelo Polje  Petru Smoloviću  i predsjedniku Skupštine opštine Bijelo Polje Ernadu Suljeviću. 

"U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Bijelog Polja uputim najsrdačnije čestitke povodom 3. januara, Dana opštine.

Bjelopoljska opština je područje sa potencijalima za razvoj svih grana privrede, a posebno poljoprivrede i turizma. To je dobra osnova za unapređenje kvaliteta života građana koji tamo žive i planiraju da tu i ostanu. Uz podršku sa centralnog nivoa, i u saradnji sa dijasporom, koja je prepoznata kao izuzetno zainteresovana da pomogne razvoju svoga grada, uvjeren sam da Bijelo Polje, ima uslove za put napretka i prosperiteta". kazao je ministar javne uprave.

Ističe da Bijelo Polje posebno krasi multikonfesionalni i multietnički sklad.

"To je bogatstvo, koje treba da nastavite da njegujete sa posebnim senzibilitetom. S obzirom na sve navedeno, kao i prirodne ljepote koje krase ovo područje, vjerujem da će Bijelo Polje dostići standarde kvalitetnog života ljudi, koji neće odlaziti, već se  vraćati da tu i ostanu.

Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Bijelo Polje u oblasti reforme javne uprave sa fokusom na efikasno i odgovorno pružanje usluga građanima. Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Bijelog Polja, još jednom čestitam 3. januar", kazao je ministar Dukaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:32