Milo Đukanović / LAZAR RUŽIĆ
03/01/2023 u 08:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović: Bijelo Polje prepoznato po gostoprimstvu, međunacionalnom i međuvjerskom skladu

Svojim kvalitetom ostaje neprelazna brana izazovima sa kojima se kao društvo u cjelini susrećemo u ovom veoma nestabilnom vremenu nasrtanja na iskonske vrijednosti građanskog identiteta i državnog integriteta Crne Gore, navodi Đukanović u čestitki

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 3. januara - Dana Opštine Bijelo Polje, predsjedniku opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću, odbornicima i svim građanima Bijelog Polja, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Zahvaljujući odgovornoj politici lokalnog rukovodstva u kontinuitetu, današnje Bijelo Polje odlikuje promišljen i dinamičan razvoj, usmjeren prevashodno ka unapređenju kvaliteta života građana.

Bijelo Polje, kao uzoran model Opštine po mjeri privrede na nedovoljno razvijenom sjeveru, započetim, realizovanim i planiranim strateškim razvojnim projektima poput Đalovića pećine i kapitalnog projekta Ski-centar Bjelasica, postaće prepoznatljiv turističko rekreativni prostor, koji će integrisan u turističku ponudu sjevera Crne Gore, siguran sam, stati uz bok sa najboljim uzorima upravljanja planinskim destinacijama, koji privlače turiste tokom cijele godine”, kazao je predsjednik.

Ističe da tradicionalno gostoprimstvo, međunacionalni i međuvjerski sklad po kome je Bijelo Polje prepoznato i zbog koga se u njega dolazi, svojim kvalitetom ostaje neprelazna brana izazovima sa kojima se kao društvo u cjelini susrećemo u ovom veoma nestabilnom vremenu nasrtanja na iskonske vrijednosti građanskog identiteta i državnog integriteta Crne Gore.

„Uvjeren da će se lokalna uprava sa posebnom odgovornošću i u ovom mandatu odnijeti prema snažnoj podršci građana, još jednom vam čestitam praznim i upućujem srdačne pozdrave.“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:17