/ - фото: Ж.Б.
16/06/2022 u 19:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ђуровић: Нећемо продати Свети Стефан; Краповић: Усагласите се са нелегитмним премијером и са самим собом

Он је на Твитер налогу написао да га "нећемо продати ни за 600 милиона еура, а не за 60, као што посланик Драган Краповић инсинуира"

Министар економског развоја и туризма Горан Ђуровић саопштио је да Свети Стефан остаје заштићено национално добро.

Он је на Твитер налогу написао да га "нећемо продати ни за 600 милиона еура, а не за 60, као што посланик Драган Краповић инсинуира."

Краповић је реаговао на те наводе.

-  Ако кажеш “нећемо са оваквим ДПС-ом на власт” па онда направиш коалицију са њима. Ако кажеш ”ДПС се не враћа на власт” па онда бројни њихови кадрови нађу своје мјесто на озбиљним и одговорним функцијама и мјестима у држави, онда се човјек мора запитати хоће ли и јавно обећање - додуше стидиљво и на једном медију - да Свети Стефан остаје у државном власништву завршити тако да национално благо, што „Светац“ неспорно јесте, буде продато преко ноћи! Ако једно кажеш, друго мислиш, а треће радиш као што је досадашња пракса показала, онда је све могуће, па људи, посланици и јавни функционери, а изнад свега Будвани, услед бројним лошим искуствима изазваног неповјерења имају обавезу да реагују и то спријече. Нема тензија, и нема ништа друго до бриге за јавни интерес: остајемо пријатељи на личном нивоу, уважавамо једни друге, али остајемо и љути политички противници. Позиција (нелегитимна) и опозиција! Дакле, да завршим ову полемику. Усагласите се са нелегитмним премијером и са самим собом, јер ово су веома озбиљне ствари. Или Свети Стефан постаје стопроцентно државно власништво, или радите анализу да ли да га продате или не- навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 07:45