Danijela Đurović / - IGOR SLJIVANCANIN
18/12/2022 u 08:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović: Svim pripadnicima jevrejske zajednice u Crnoj Gori od srca čestitam Hanuku

Želim da Hanuku provedete u zdravlju i sreći sa porodicom i prijateljima, radujući se darovima života na kojima uvijek moramo biti zahvalni, poručila je Đurović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je praznik Hanuku pripadnicima jevrejske zajednice u Crnoj Gori.

- Svim pripadnicima jevrejske zajednice u Crnoj Gori od srca čestitam Hanuku, jedan od najradosnijih jevrejskih praznika, praznik svjetlosti, simbol nade i čuda, te vjere u bolje sjutra - navodi Đurović.

Prema njenim riječima, sjećanje na borbu za slobodu i čuvanje identiteta i tradicije njegujemo kao trajno i nepresušno nadahnuće, a čuvajući svoje duhovno bogatstvo svakodnevno doprinosimo napretku ljudske zajednice kao cjeline.

- Jevrejski narod, kao vječiti primjer borbe za opstanak, u ovim vremenima punim izazova, predstavlja vodilju ostalim narodima i podsjećanje svima da čuvamo ono što je najdragocjenije, a to su mir, razumijevanje, tolerancija i poštovanje drugog. Želim da Hanuku provedete u zdravlju i sreći sa porodicom i prijateljima, radujući se darovima života na kojima uvijek moramo biti zahvalni - zaključila je Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:30