Rukovodstvo Liberala / foto: LP
04/02/2024 u 13:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dvadeset godina liberala: Vrijeme za novi politički model i platformu

Ocijenjeno je da je neophodno trasirati put razvoja Crne Gore za naredne dvije decenije, što su liberali uvijek i radili, i ponuditi odgovor na izazove savremenog svijeta

Glavni odbor Liberale partije (LPCG) usvojio je Odluku o održavanju Svečane konferencije povodom 20 godina postojanja partije, na kojoj će biti usvojen novi, inovirani Program, Statut i ostala dokumenta važna za identitet liberala u budućnosti, saopštila je pi-ar služba LPCG.

Ocijenjeno je da je neophodno trasirati put razvoja Crne Gore za naredne dvije decenije, što su liberali uvijek i radili, i ponuditi odgovor na izazove savremenog svijeta.

- Glavni odbor ovlastio je rukovodstvo i Predsjedništvo LP u tom cilju aktivno radi na kreiranju novog političkog modela i platforme liberala za novo vrijeme. Takav pristup podrazumijeva i jačanje saradnje i umrežavanje LP sa ideološki bliskim organizacijama i pojedincima i cilju jačanja ideje građanske politike i ostvarivanja ciljeva otvorenog društva, društva ekonomskog blagostanja i dostizanja standarda i članstva EU - saopštili su Liberali.

Ističu da će rukuvodstvo Liberalne partije, u saradnji sa stručnom javnošću i međunarodnim partnerima, tokom tekuće godine ponuditi takva konkretna rješenja, kako organima partije, tako i cjelokupnoj javnosti i građanima.

- Takođe, Glavni odbor podržao je aktivnosti u cilju priprema Liberala za nastup na lokalnim izborima koji će se održati ove godine - saopšteno je iz ove partije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:29