Milatović i Spajić / Foto: EVROPA SAD
06/11/2022 u 18:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Evropa sad" nazvala SNP ispodcenzusnim: Zahvaljujući DPS-u imate ministre

Dobronamjerno im preporučujemo da se pozabave sobom i cenzusnim pragom od tri odsto, jer su rasuti glasovi u Podgorici već pošli Đukanovićevoj partiji, tvrde u ovom pokretu

SNP je partija koja trenutno glasovima DPS-a pokriva čak šest ministarstava i predsjednika Skupštine, a danas pokazuje zabrinjavajuće znake političke pogubljenosti, nesvjesni još uvijek šta su radili u koaliciji sa partijom Mila Đukanovića, tvrde iz Pokreta Evropa sad.

- Ipak, kada se povežu sa realnošću, nakon buđenja iz postizborne kome, spoznaće činjenicu da je upravo pojavom Evrope sad u Glavnom gradu, DPS sa svojom koalicijom ostao u debeloj manjini. Stoga, Evropa sad potpuno spremno čeka vanredne parlamente izbore, dok se ispodcenzusni SNP nada u blokadu institucija, koja bi im još malo produžila vijek trajanja i funkcionerske privilegije dobijene podrškom DPS-a- navodi se u saopštenju pokreta Jakova Milatovića i Milojka Spajića. 

Dodaju da je priča ministra Aleksandra Damjanovića o stotinama miliona eura dugova naprasno nestalih preko noći, agresivna i neutemeljena

- I ovaj "stručnjak" je na kraju prihvatio realno stanje o velikom doprinosom Evrope sad stabilizaciji javnih finansija, što su konstatovali Svjetska banka, Evropska komisija i MMF. Tako da najavljena povećanja nisu mogla nastati na temelju opustošenih finansija, što je građanima još jedna vjerodostojna potvrda koliko su SNP i Damjanović manipulisali javnost. I na kraju, umjesto što spinuju kako će Evropa sad da sarađuje sa DPS-om, dobronamjerno im preporučujemo da se pozabave sobom i cenzusnim pragom od tri odsto, jer su rasuti glasovi u Podgorici već pošli Đukanovićevoj partiji- zaključuju u pokretu "Evopa sad". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:43