poslanici BS / - POSLANICI BS
27/07/2023 u 20:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: Ovaj saziv bi mogao završiti pregovore za ulazak Crne Gore u EU

Ibrahimović obećava glasačima da neće dozvoliti nikom da na bilo koji način obezvrijedi njihov glas

Ubijeđen da bi ovo mogao biti saziv u čijem će se mandatu završiti pregovori za ulazak Crne Gore u EU pozivam sve političke aktere na državničku i političku mudrost i odgovornost te punu posvećenost ostvarenju tog zajedničkog cilja, poričio je predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

Konstituisan 28. saziv Skupštine Crne Gore. Bošnjačka stranka, sa istorijskih šest poslanika u ovom sazivu pokazuje da je autenticni predstavnik svog naroda. To je pobjeda cijelog bošnjačkog naroda i euroatlanske, građanske Crne Gore i satisfakcija za dosadašnju ispravnu politiku BS - istakao je Ibrahimović na Tviteru.

(VIDEO/FOTO) Bez predloga za predsjednika Skupštine

Kako je dodao, svima mora biti jasno da će se ponosno, dotojanstveno i hrabro, kakav je narod koji predstavljaju, u Skupštini Crne Gore boriti za interese svog naroda ali i svih građana Crne Gore i nezavisne, euroatlanske, građanske i sekularne Crne Gore.

- Apsolutno vjerujem da je jedina nedvosmislena većina u 28. sazivu Skupstine CG ona koja CG vidi kao prvu narednu članicu EU i svaki od ostalih 75 poslanika i šest poslanika BS ima konstruktivnog saveznika na tom putu ali i za svaku drugu inicijativu koja je od koristi građanima - dodao je on.

Ibrahimović obećava glasačima da neće dozvoliti nikom da na bilo koji način obezvrijedi njihov glas.

- Jednakost je i Božji i zemaljski princip od kojeg niti smijemo niti hoćemo odustati - zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:50