Ervin Ibrahimović / - RADE KOPRIVICA
30/09/2022 u 11:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: Valorizacija turističkih potencijala razvojna šansa Rožaja

Uvjeren sam da će lokalna uprava nastaviti da predano radi na stvaranju još boljih uslova za život u Rožajama

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović uputio je čestitku povodom 30. septembra – Dana opštine Rožaje, predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima i svim građanima Rožaja, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

- Valorizacija izvanrednih turističkih potencijala, razvojna je šansa opštine Rožaje. Državni je interes da se sjever ravnomjerno razvija sa ostalim regionima i Rožaje zaslužuje da bude jedan od predvodnika sveukupnog razvoja sjevernog regiona. Važni kapitalni projekti, poput ski-centra Hajla-Štedim, kao i izgradnja tunela između Rožaja i Peći, moraju biti u vrhu agende plana rada Vlade Crne Gore, saopštio je Ibrahimović.

Kako je dodao, odgovornim odnosom lokalne uprave, posebno u dijelu komunalne, putne i vodovodne infrastrukture, stvoreni su dobri uslovi za život i rad svih građana Rožaja.

- Uvjeren sam da će lokalna uprava nastaviti da predano radi na stvaranju još boljih uslova za život u Rožajama, navodi se u čestitki Ibrahimovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:28