Dragan Krapović / - DEMOKRATE
25/03/2024 u 18:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krapović: Apsolutna vlast apsolutno kvari, pozdravljam odluku SO Budva - potrebni su novi ljudi

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović pozdravio je odluku odluku SO Budva, da se nakon mučnog perioda tokom kojeg su najveću štetu trpjeli građani Budve, skrati mandat i ide na prijevremene izbore.

- Bilansi vršenja apsolutne vlasti tokom ovog mandata su tragični sa nemjerljivom štetom našem gradu i izgubljenim brojnim šansama i rezultatima. Pored ekonomskog stvoren je i politički haos koji je i najbolji pokazatelj da apsolutna vlast i apsolutno kvari. Posljedica takve vladavine najbolje je ilustrovana kroz odnose unutar, odavno već bivše većine, koji su političku scenu pretvorili u tragikomediju. Stoga je današnja odluka o skraćenju mandata jedini put ka izlasku iz stanja haosa i anarhije i konačne stabilizacije koja je Budvi, više nego ikada, najpotrebnija, saopštio je Krapović.

DPS Budva: Na našu inicijativu skraćen mandat i prekinuta agonija, nakon izbora dobićemo odgovornu i pristojnu vlast

Kako je istakao, sa istim stavovima je, kako na Vladi, tako i u Skupštini, pokušavao da ukažem na neodrživost postojeće većine i što hitniju neophodnost održavanja novih izbora.

- Budvi su potrebni novi ljudi, s jasnom vizijom i strategijom koji će joj vratiti stari sjaj i koji će je ponovo pozicionirati kao najpoželjniju turističku destinaciju. Iskustvo predsjednika Opštine koga su zatekli milionski dugovi i haos a koji je uspio da, sa sjajnim timom ljudi, vrati Budvu stazama razvoja, staviću na raspolaganje upravo novim ljudima ne želeći da se ponovo kandidujem na predstojećim izborima, naveo je on.

Krapović je uvjeren da slijede veliki rezultati i pobjede koje su Budvi tako dugo nedostajale, da ponovo bude ekonomski pokretač, primjer dobrog upravljanja i najbolji servis našim građanima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:01