dusko markovic / - DAN
06/11/2023 u 16:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marković: Razmišljam da osnujem partiju

Ne samo o tome da ja formiram stranku, nego šta sve treba uraditi u evropskom i građanskom bloku da bi se konsolidovali i da bi Crna Gora izašla iz ovog permanentog rizika ponora koji je otvoren pred njenom budućnošću, istakao je on

Bivši premijer i funkcioner DPS-a Duško Marković saopštio je da razmišlja o formiranju nove političke partije.

- Nijesam o tome donio odluku, ali razmišljam. Ne samo o tome da ja formiram stranku, nego šta sve treba uraditi u evropskom i građanskom bloku da bi se konsolidovali i da bi Crna Gora izašla iz ovog permanentog rizika ponora koji je otvoren pred njenom budućnošću, istakao je Marković gostujući na Gradskoj televiziji, prenosi portal Gradski portal.

On je uvjeren da Zapad neće ostaviti Crnu Goru na cjedilu, ali, kako kako je poručio - na crnogorskim, suverenističkim i prozapadnim snagama je da sami dobiju ovu bitku.

- Iako je dobro što je Crna Gora napokon dobila Vladu, pitanje je kapaciteta te Vlade da li će državu da vrati na evropski i prozapadni kurs, ocijenio je Marković.

Dodao je i da bi premijeru Milojku Spajiću trebalo dati šansu da sprovede evropsku agendu, uprkos opstrukcijama koja ima i na unutrašnjem i na spoljnopolitičkom planu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:40