Јована Маровић / - RADE KOPRIVICA
24/04/2023 u 20:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marović pitala Milovića: Da li vi uopšte znate šta znači dekontaminacija?

Da li Vi - Andrej Milović uopšte znate šta znači dekontaminacija? Ne treba da se izvinite Cetinjankama i Cetinjanima, već svim građankama i građanima Crne Gore - navodi se u objavi

Bivša ministarka evropskih poslova u vladi Dritana Abazovića i bivša potpredsjednica Vlade za spoljnu politiku Jovana Marović reagovala je na izjavu funkcionera Pokreta Evropa sad Andreja Milovića koji je rekao da će “uskoro izvršiti dekontaminaciju Cetinja”.

- Da li Vi - Andrej Milović uopšte znate šta znači dekontaminacija? Ne treba da se izvinite Cetinjankama i Cetinjanima, već svim građankama i građanima Crne Gore - navodi se u objavi.

Podsjetimo, Andrej Milović, član Predsjedništva i predsjednik Odbora za pravosuđe Pokreta "Evropa sad" je u emisiji „Tri pitanja za...“ veb TV "Dana" kazao da je za njega Cetinje početak i kraj Crne Gore, da Crna Gora bez Cetinja ne postoji, kao i da nema te skupine ljudi koja smije da utiče na istorijske procese, a to je da se CG vrati na Cetinje i da će oni uskoro izvršiti "dekontaminaciju Cetinja koje je za vrijeme vladavine DPS-a kontaminirano podjelama i mržnjom."

„Tri pitanja za...“ Andreja Milovića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 00:29