Medojević / Foto: IVAN PETROVIC-IPE
23/01/2023 u 10:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević ponovo o Spajiću: On je birač fantom

Lider PzP-a podsjetio na pisanja pojedinih medija koji su iznosili tvrdnje da je Spajić ima dvojno državljanstvo i dvojno prebivalište

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević tvrdi da je lider Evropa sad i bivši ministar finansija Milojko Spajić birač fantom. 

On je podsjetio na pisanja pojedinih medija koji su iznosili tvrdnje da je Spajić, pored crnogorskog, posjedovao i srpsko državljanstvo, kao i dvojno prebivalište u Beogradu i Podgorici.

Spajić je to kasnije demantovao. 

- Milojko je čovjek od riječi. On samo slučajno i greškom, nesvjesno i samo ponekad, kaže istinu. Slagao je da nema dvojno državljanstvo i dva prebivališta. On je jedan od birača fantoma- zaključio je Medojević. 

Medojević već duže vrijeme kritikuje Spajića, a u jučerašnjem saopštenju je kazao da je on nova verzija Mila Đukanovića.

- Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović ima istorijsku ulogu. Ako dopustimo da se i druga generacija korumpiranih poslušnika stranog faktora dohvati vlasti, sa državom Crnom Gorom je završeno. Narod već misli da na vlasti mogu biti samo lopovi koji bezpogovorno slušaju strane gazde!!! Spajić je Đukanović verzija  2.0 - naveo je Medojević juče na Tviteru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:45