/ Foto: IVAN PETROVIC-IPE
24/05/2022 u 16:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић тврди да СНП сарађује са "кавчанима": Продали су се за паре

СНП коме је ДФ поклонио мандате које нијесу имали, је гласове најтврђих опозиционих гласача однио и продао Милу и ДПС мафији, тврди он

Лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић тврди да је Социјалистичка народна партија (СНП) издала изборну вољу грађана и да је ушла у "коалицију са кавачким кланом". 

- Одмах после избора у Беранама, дао сам пуну подршку ПзП- у у Беранама да се нова власт у Беранама изабере од  политичких структура на које нема утицај ДПС мафија. СНП је својом одлуком да издају изборну вољу грађана од 30. августа и постао је органски дио ДПС мафије. Сада је постао саставни дио Владе Мила, Дритана, Ранка, Рашка и осталих послушника глобалне дубоке државе и не може се очекивати разумијевање истинских, демократских и слободарских структура из ДФ. Или ми или он- истакао је Медојевић. 

Медојевић тврди да је ДФ СНП-у поклањао мандате које нијесу имали, а СНП је сада гласове најтврђих опозиционих гласача однио и продао Милу и ДПС мафији.

- Издаја и политичка корупција не може имати подршку ПзП и ДФ. СНП се продао и за паре ДПС мафије, издао је своје осниваче, свој политички програм и принципе. Отето проклето. СНП је настао као покрет отпора мафији, а сада је ушао у коалицију са мафијом. Подршка Беранцима јер су ДПС и СНП данас једна иста политичка платформа, и политичко крило мафије. Издаја не смије да постане позељна и прихватљива опција- закључио је Медојевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:46