Јаков Милатовић / - Јаков Милатовић
26/10/2021 u 20:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Ова Влада ће засигурно преживјети

Он је навео да се тренутно ради на јачању веза између Владе и парламента, како би се наставило са “амбициозном реформом која је тренутно на агенди извршне власти”

Тренутни преговори парламентарне већине и премијера Здравка Кривокапића могу ојачати Владу, оцијенио је министар економског развоја Јаков Милатовић, додајући да ће Влада засигурно преживјети.

 - У Црној Гори се дешава нормална демократска смјена власти. Тренутно имамо дискусију између премијера и представника парламентарне већине, који желе да преиспитају успјехе у посљедњој години - навео је Милатовић.

Он је, у интервјуу Турској радио и телевизијској корпорацији, навео да се у Црној Гори тренутно дискутује шта треба да се ојача у извршној власти.

 - Ова Влада ће засигурно преживјети, у овој или оној форми. Она на неки начин може бити ојачана и мислим да се то управо дешава у дискусијама - рекао је Милатовић.

Он је навео да се тренутно ради на јачању веза између Владе и парламента, како би се наставило са “амбициозном реформом која је тренутно на агенди извршне власти.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:38