Јелена Недовић / - РТЦГ
19/09/2023 u 14:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nedović: Niti sam prekršila Statut, niti odluku GO, Spajića podržavam

Ne mogu da shvatim da neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme. A one se odnose na sve građane ove države, naglašava ona

Poslanički status koji sam ostvarila na listi PES-a, a na predlog Alternative, jeste obaveza da upravo i dalje zastupam one stavove i ideje zbog kojih sam i prihvatila da budem kandidat za poslanika, saopštila je poslanica Pokreta Evropa sad Jelena Nedović

Ona smatra da su program Evropa sad 2 kao i odgovorna borba protiv kriminala, teme koje su građanima prioritet. 

- Takođe, niti sam prekršila statut, niti odluku Glavnog odbora, jer to Alternativa nema. Na kraju, ono što se vješto izbjegava reći, a to je da nisam ja usamljena u svom stavu podrške u grupi građana bila, već jedan od osnivača Alternative i cijeli podgorički tim je stao uz mene. Imam svoje mišljenje, koje je kompatibilno sa stavom organa PES-a, da Spajiću treba dati šansu u sprovođenju reformi- ističe Nedović.

Navodi da su postojala različita mišljenja i među ljudima koji su je predložili i da je bila meta nekorektnih napada od onih koji misle drugačije.

- Koliko je potrebno da dobijemo novu Vladu vidimo danas. Svaka vrsta opstrukcije i odugovlačenja, te produženje ove agonije, nije dobro za društvo i procese. Ne mogu da shvatim da neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme. A one se odnose na sve građane ove države- naglašava ona.

Dodaje da se mora zaustaviti odliv mladih ljudi i stvoriti uslove da se vraćaju, a i da ostaju. 

- Ovdje se radi o opštem interesu. I kod mene je prelomio opšti interes, a ne interes pojedinaca ili grupe. Od reformi koji planira ova Vlada, svima nama će biti bolje. Duboko vjerujem u to. Šansa se mora dati. Na kraju, imamo izbore za četiri godine. Neka građani presude, podrže ili kazne- zaključuje Nedović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 05:26