Miloš Nikolić  / FOTO: DPS
22/02/2023 u 20:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Abazović treba da se liječi od sindroma patološkog laganja

U svom pokušaju da populizmom oživi političkog leša kakav je njegova URA, čiji je rejting obrnuto srazmjeran količini vlasti koju uzurpira, Abazović se zaigrao i naišao na otpor građana koji su najveća žrtva njegovih podvala i mešetarenja

Portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić kazao je da je "Dritan Abazović i dalje najveći lažov na političkoj sceni iako ima ozbiljnu konkurenciju".

- U svom pokušaju da populizmom oživi političkog leša kakav je njegova URA, čiji je rejting obrnuto srazmjeran količini vlasti koju uzurpira, Abazović se zaigrao i naišao na otpor građana koji su najveća žrtva njegovih podvala i mešetarenja. Kako bi opravdao to što je uništio trajektni prevoz Kamenari–Lepetani, i uz to preporučio građanima i turistima vožnju drumom, ako ne žele da se voze na nekoj šklopociji koju je nabavio, Abazović se dosjetio da izjavi neviđenu glupost – da su vlasnici ovog preduzeća trebali da finansiraju predsjedničku kampanju Mila Đukanovića?! Ova tvrdnja ne samo da je čista laž – jer za nju ne postoji niti jedan argument, ni u sadašnjosti ni u prošlosti - već je izraz narasle frustracije političkog šarlatana, kome se Milo Đukanović pričinjava i na javi i u snu - kazao je Nikolić.

Ističe da je ova izmišljotina skoro ravna sa drugom danas izrečenom, po kojoj je za snimak sa skandaloznim ponašanjem policajaca prema albanskim državljanima opet kriv - Đukanović?!

- Poručujem Abazoviću da se sindromi patološke opsjednutosti i isto tako patološkog laganja liječe u ustanovama koje su za te vrste poremećaja specijalizovane. To što Abazović, sa mjesta lažnog premijera, pokušava da kompenzuje svoje vidljive nedostatke, samo će ga u još veći problem uvesti, i uočljivijim učiniti sve političke i druge frustracije koje ga na dnevnoj bazi tjeraju da se ponaša ispod svakog nivoa primjerenog javnom diskursu - kazao je Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:06