Miloš Nikolić / - FOTO: DPS
15/02/2024 u 18:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Krivični zakonik najbolje proučavaju Milo Božović i Andrija Mandić

Umjesto funkcionera Demokratske partije socijalista – kako su decenijama najavljivali, danas je u Spužu Milo Božović, prvi saradnik Andrije Mandića, rekao je on

Nova srpska demokratija, u odgovoru na podnošenje krivične prijave od strane najvećeg dijela parlamentarne opozicije, očekivano je posegla za primitivnim doskočicama i floskulama koji su standardan repertoar njihovog političkog djelovanja, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS).

- Ono što u NSD-u još uvijek ne razumiju jeste da ih ipak javnost svakodnevno demantuje. Tako, umjesto funkcionera Demokratske partije socijalista – kako su decenijama najavljivali, danas je u Spužu Milo Božović, prvi saradnik Andrije Mandića i to pod sumnjom za šverc više tona kokaina. A društvo bi mu uskoro mogao praviti i sam Andrija Mandić s obzirom na to da proces pred Višim sudom u slučaju u kom je Mandić optužen za terorizam i dalje traje - ističe on.

Zbog toga, poručuje Nikolić, Krivični zakonik će najviše trebati upravo vama što zbog postojećih postupaka a što zbog onih koji nadolaze sa pristižućim Skaj materijalom i procesuiranjem svih zloupotreba koje su se desile u energetskom sektoru u prethodne tri godine.

(VIDEO) DPS, SD, HGI i DUA podnijeli krivičnu prijavu protiv Mandića, BS odbila; Nikolić: Proslava u Pljevljima veleizdajnički akt

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:52