/ - DPS
27/04/2023 u 15:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odbor DPS Glavnog grada: Poslanička lista da odgovori na potrebe reformskog procesa u partiji

Na sastanku je konstatovano da je u periodu do parlamentarnih izbora potrebna puna mobilizacija svih partijskih struktura uz konstantnu komunikaciju sa građanima na terenu

Sinoć je u Podgorici održan Opštinski odbor DPS Glavnog grada čija je tema bila analiza izbornog rezultata u Glavnom gradu na prethodnim izborima kao i priprema za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna, saopšteno je iz Odbora DPS Glavnog grada.

Na sastanku je konstatovano da je u periodu do parlamentarnih izbora potrebna puna mobilizacija svih partijskih struktura uz konstantnu komunikaciju sa građanima na terenu.

-Konstatovano je da Demokratska partija socijalista mora na predstojećim izborima da zadrži poziciju pojedinačno najjače partije na političkoj sceni. Rečeno je da je to realan cilj i da će program sa kojim će se partija predstaviti, precizno prepoznati potrebe građana. Finalna verzija naše političke ponude biće rezultat konsultacija sa stručnom javnošću, i predloga koje će dati građani. Jedina na političkoj sceni Demokratska partija socijalista ima iskustvo i stručne kadrove koji su sposobni da ono što je zacrtano u programu i realiziju- navode iz DPS-a.

Na sjednici je konstatovano i da buduća ponuda Demokratske partije socijslista, koja će uslijediti kroz poslaničku listu mora na najbolji način odslikavati reformske trendove partije i odgovoriti na pravi način očekivanjima javnosti i partijske mreže.

Sastanku je, pored v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista Danijela Živkovića, prisustvovao i dugogodišnji predsjednik DPS i koordinator Odbora DPS Glavnog grada, Milo Đukanović.

     

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:29