Ilustracija / - FACEBOOK
29/05/2023 u 13:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Skaj aplikacija je dokaz da su DF i DPS sazreli za koaliciju

Umjesto što se bave" neutemeljenim napadima kako bi sakrili interne probleme, podijeljenom DF-u je pametnije da svoje limitirane resurse upregnu kako bi pomogli svojim funkcionerima u dokazivanju nevinosti, usljed postupka koji se vodi protiv njih za šverc narkotika", navode u saopštenju

Iz Pokreta Evropa sad reagovali su na saopštenje koalicije “Za budućnost Crne Gore” u kojem se navodi da se od strane međunarodnog faktora pokušava ponoviti matrica od 2020. godine i stvoriti koalicija Pokreta Evrope sad i Demokratske partije socijalista i da je to velika opasnost za suverenitet Crne Gore. 

- Aktuelni napadi iz rasformiranog DF-a jednako su utemeljeni i ozbiljni kao i oni za vrijeme lokalnih i predsjedničkih izbora. Isti onaj DF koji je u DIK-u sinhronizovano i pravno neutemeljeno zajedno sa DPS-om eliminisao Milojka Spajića iz predsjedničke trke, sada optužuje PES za potencijalju saradnju sa tom partijom bez ikakvog dokaza, i to samo par mjeseci nakon što je njihov drugoplasirani kandidat za poslanika i trećeplasirani predsjednički kandidat u penthausu Hiltona sa Milom Đukanovićem razgovarao o pomirenju i zajedničkom političkom djelovanju, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, umjesto što se bave" neutemeljenim napadima kako bi sakrili interne probleme, podijeljenom DF-u je pametnije da svoje limitirane resurse upregnu kako bi pomogli svojim funkcionerima u dokazivanju nevinosti, usljed postupka koji se vodi protiv njih za šverc narkotika".

- Ako već napadima i izmišljotinama šalju javnosti poruke da neće sa PES-om saradnju, ostaje nam zaključak da su se stekli uslovi za koaliciju sa reformisanim DPS-om, bez Đukanovića. Vjerovatno reformisani DF bez Medojevića je prihvatljiv za ovakav DPS, pa najave Milana Kneževića da je moguća saradnja sa DPS-om jeste samo dokaz da se na tom projektu radilo već duže vrijeme.  Pojavom PES-a partneri iz skaj aplikacije DF i DPS izgubili su sve izbore, zaključno sa predsjedničkim, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:21