/ - FOTO: RADNIčKA PARTIJA
24/11/2022 u 14:09 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radnička partija: I ovoga puta DPS-u lični interesi ispred građan

Veliki broj građana posebno na sjeveru očekuje da dobije novčanu pomoć usljed liječenja od težih oboljenja , ili obezbjeđivanja osnovnih životnih namirnica i ogrijeva, navode oni

U većini opština Crne Gore u kojima su se 23. oktobra održali lokalni izbori građani nemaju mogućnost da dobiju jednokratnu novčanu pomoć od Centra za rad i socijalno staranje, jer izborni proces nije priveden kraju, smatra Radnička partija.

-Veliki broj građana posebno na sjeveru očekuje da dobije novčanu pomoć usljed liječenja od težih oboljenja , ili obezbjeđivanja osnovnih životnih namirnica i ogrijeva.Najviše prigovora za izborni proces ima gubitnička Demokratska partija socijalista koja opstruira izbor sudija Ustavnog suda- navode oni.

Dodaju:"I ovoga puta DPS-u lični interesi su ispred interesa građana, sada je to jasno kao dan. Zbog samovolje autokratske partije Mila Đukanovića naše institucije su blokirane, a kao i uvijek građani Crne Gore su žrtve takvog ponašanja".

- Pitamo se do kada će biti tako stanje. Građani a posebno oni najugroženiji ne smiju biti taoci politike niti samovolje jedne političke partije.Nadamo se da će 28. novembra svi u Skupštini Crne Gore izglasati sudije Ustavnog suda, kako bi se omogućilo funkcionisanje sistema, u suprotnom svi oni koji budu protiv, direktno utiču na destabilzaciju države i koče evropski put Crne Gore- navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:43