Slaven Radunovic / SLAVEN RADUNOVIC - LAZAR RUZIC
14/02/2023 u 16:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radunović: Spajić je spreman na sve, opasan je po državu

On je istakao da mu je posebno nejasan bahati odnos prema crnogorskim građanima, jer ni nakon svih napada, nije se potrudio da se, makar tada, odjavi sa adrese na Zvezdari

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović poručio je Milojko Spajić ne može biti kandidat za predsjednika jer ima prebivalište u Beogradu, ali je to, kako je dodao, samo formalni razlog koji ga pravno diskvalifikuje.

Stigao odgovor iz Beograda: Spajić ima prebivalište u Srbiji, Mandić ne

- Mnogo ozbiljniji razlog je činjenica koju smo upravo saznali, a to je da je spreman da gleda pravo u oči i otvoreno izgovara neistine. Znači, radi se o čovjeku spremnom na sve. Opasnom po državu, po sistem, po ekonomiju… Evo, adresa iz posjedovnog lista za stan kojeg “nema” - stvarno je tačna. Znači, neistine i oko stana i oko prebivališta, tako da je lako zaključiti da su mu i ostali demantiji - neistine, napisao je Radunović na Fejsbuku.

Mitrić: Spajić može da bude kandidat za predsjednika ali će morati da obrazloži DIK-u prebivalište u Beogradu

Radunović je istakao da mu je posebno nejasan bahati odnos prema crnogorskim građanima, jer ni nakon svih napada, nije se potrudio da se, makar tada, odjavi sa adrese na Zvezdari, kao i da predmetni stan opet prevede na majku svog djeteta, pa da je bar na današnji dan “čist”, već ga i aktuelni izvodi demantuju.

- Iz toga se vidi da nema baš visoko mišljenje o ljudima na čije glasove računa. Pa, da…šta znaju “budale u ovakvoj Crnoj Gori?, istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 10:02