Марко Ракочевић / - BALSA RAKOCEVIC; СД
24/06/2022 u 10:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakočević: Propalo se kad je Danijelu Đurović i SNP zapalo da se pitaju sa kojom crkvom država može potpisati ugovor

- Ovakvom omalovažavanju Crne Gore i Crnogoraca, koje nam gotovo svakodnevno Abazović i SNP priređuju, dok ostali koji njihovoj Vladi daju podršku u Parlamentu “glasno ćute” zbog “dubine”, se mora konačno stati na kraj - naglasio je on.

Propalo se kad je Danijelu Đurović iz SNP-ova, koja nam je krijući se iza opštinskog odbora iz Herceg Novog na čijem čelu je dugo vremena bila, poručivala da “među komitama nema ni C od Crne Gore i Crnogoraca, ni zere čojstva i junaštva”, zapalo da se pita o tome sa kojom vjerskom zajednicom država može a sa kojom ne potpisati ugovor. To je danas saopštio predsjednik podgoričkog odbora SD Marko Rakočević.

- Sekularnost, suverenitet, integritet i dostojanstvo države su i za SNP i Vladu u kojoj se oni dominantno pitaju i dalje nepoznate kategorije. Ovakvom omalovažavanju Crne Gore i Crnogoraca, koje nam gotovo svakodnevno Abazović i SNP priređuju, dok ostali koji njihovoj Vladi daju podršku u Parlamentu “glasno ćute” zbog “dubine”, se mora konačno stati na kraj. Dosta je bilo! - naglasio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:56