/ SNP ILUSTRACIJA
25/08/2022 u 13:13 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

SNP: Demokrate prema Đurović osjećaju istu patološku mržnju kao i prema Abazoviću

Svoju frustraciju su pokazali na sjednici Skupštine 19. avgusta, kada su jedva dočekali da sa DPS-om i ostalim novim partnerima sruše 43. Vladu, navode iz SNP-a

Socijalistička narodna partija saopštila je da "o borbi za fotelje ponovo govore Demokrate, partija koja je zbog razrješenja njihovog lidera sa čela Skupštine organizovala višemjesečne "proteste", na koje im niko nije dolazio i kojima se smijala čitava Crna Gora".

Demokrate o Danijeli Đurović: Uvijek su fotelje bile važnije od naroda

 

- Svoju frustraciju su pokazali na sjednici Skupštine 19. avgusta, kada su jedva dočekali da sa DPS-om i ostalim novim partnerima sruše 43. Vladu. Jasno nam je da je njihov sljedeći cilj razrješenje predsjednice Skupštine Danijele Đurović, prema kojoj osjećaju istu patološku mržnju koju su pokazali prema Dritanu Abazoviću. Uzalud je podsjećati Demokrate da ni Danijela Đurović, ni ostali poslanici SNP CG nisu glasali za pad Vlade Zdravka Krivokapića, ni za razrješenje Alekse Bečića sa mjesta predsjednika Skupštine. Očigledno je da će se Demokrate prikloniti bilo kojoj većini samo da smijene Danijelu Đurović. To su pokazali one noći kad su napravili koaliciju sa DPS-om i ostalima i smijenili Vladu u najgorem mogućem trenutku po državu. Od članova ove političke strukture nas više ništa ne može iznenaditi. Pogažena izjava časti Alekse Bečića i njegovih poslanika je svjedočanstvo njihovog trajnog ljudskog i političkog pada- navode iz SNP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

15. jun 2024 22:48