/ - EVROPA SAD
03/06/2023 u 14:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Četiri trake od Herceg Novog do Ulcinja za potpuni preporod našeg primorja

Osim infrastrukturnih projekata najavio je i promjenu odnosa prema resursima poput Instituta “Dr Simo Milošević“, kao bogatstva koje nije valorizovano na pravi način

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac liste na izborima Milojko Spajić poručio je u razgovoru sa građankama i građanima Herceg Novog da će se nova Vlada baviti isključivo konkretnim projektima. 

- Jedan od njih je i izgradnja brze ceste sa četiri trake od Herceg Novog do Ulcinja čime ćemo u potpunosti promijeniti ambijent na našem primorju. Žalim što takvi projekti nisu davno završeni, ali niko nije želio da zasuče rukave i radi na realizaciji. Imamo sve spremno, finansiranje i projekat i zbog toga je važno da što prije počnemo da radimo, kazao je Spajić.

On je govorio i o drugim projektima koji se odnose na ovu opštinu, ali i onim kojima će država unaprijediti životni standard svih građana u Crnoj Gori.

- Mi govorimo o veoma značajnim projektima koji za nekoliko godina mogu svrstati Crnu Goru među veoma razvijene zemlje. Napornim radom i zalaganjem svih nas, dobićemo zemlju kakvu zaslužujemo, kazao je Spajić. 

Osim infrastrukturnih projekata najavio je i promjenu odnosa prema resursima poput Instituta “Dr Simo Milošević“, kao bogatstva koje nije valorizovano na pravi način.

- Institut i bolnicu Meljine vide kao neki državni teret želeći da otpuštaju radnike. A sasvim suprotno, ove dvije zdravstvene ustanove su bogatstvo za koje postoji ogromno tržište koje se mora iskoristiti. Žao mi je što to nije tako shvaćeno u prošlosti, kazao je Spajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:38