Milojko Spajić / - VLADA/SASAMATIC
11/04/2024 u 12:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić ne dolazi na premijerski sat: "Egomanija i samobitnost moraju ostati na dnu ljestvice interesovanja"

Iz kabineta premijera Crne Gore Milojka Spajića saopšteno je da on zbog radnih obaveza ne dolazi na premijerski sat. U njegovom saopštenju je poručeno da egomanija i samobitnost moraju ostatina dnu ljestvice interesovanja.

- Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić neće prisustvovati premijerskom satu 30. aprila, zbog zvanične posjete Njemačkoj, koja je najavljena još početkom marta - saopšteno je iz Vlade.

Dodaju da premijer Spajić će se tokom posjete sastati sa kancelarom Olafom Šolcom, što je od posebne važnosti u kontekstu EU integracija i dobijanja IBAR-a.

Konatar: Spajić ne dolazi u Skupštinu da bi izbjegao duel sa Abazovićem

- Njemačka je jedan od ključnih saveznika na EU putu, pa će predsjednik Vlade razgovarati i sa predstavnicima Bundestaga, njemačke privrede i održati mnogobrojne druge sastanke, koji će učvrstiti odlične odnose dvije zemlje. Predstavljanje reformi u razgovoru sa najvišim zvaničnicima Njemačke, potvrdiće da u ovom momentu nije ništa ispred evropskog puta, koji u konačnom osigurava najviše benefita građanima Crne Gore - navode u saopštenju.

Iz Kabineta Spajića dodaju da "u dgovornom i posvećenom vođenju države znaju se prioriteti, a dobrobit svih građana Crne Gore, je daleko ispred želja pojedinih poslanika za samopromocijom i stavljanjem ispred državnih interesa"-

- Egomanija i samobitnost, koji dovode do cirkusa i gubljenja dragocjenog vremena za suštinske stvari, moraju ostati gdje im je i mjesto, na dnu ljestvice interesovanja - zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:51