/ MILAN TIČIĆ
21/09/2022 u 10:09 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tičić: Iz opštinske kase oteto 1,5 miliona eura, na izborima Božoviću i DF-u sudiće građani

S obzirom na to da je Budvom upravljala njegova partija, od Božovića zahtijevamo da građanima Budve da konkretan odgovor, naveo je on

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva, kazao je da izjava "aktuelnog nelegalnog i nelegitimnog predsjednika Opštine Budva Mila Božovića u okviru koje je naveo da je tokom prethodnih godina izostala primjena člana 8 Zakona o boravišnoj taksi, pokazatelj je nedomaćinskog, nedobronamjernog i destruktivnog odnosa onih koji čine vlast prema nekadašnjoj metropoli turizma".

- Naime, iako je zakonska obaveza bila da se dio sredstava koji se ubira naplatom boravišne takse opredjeljuje za valorizaciju kulturne baštine još od 2015. godine, to u Budvi nije rađeno, čime je, kako je Božović kazao, iz opštinske kase oteto 1,5 miliona eura.

S obzirom na to da je Budvom upravljala njegova partija sa svojim doskorašnjim koalicionim partnerima, od Božovića zahtijevamo da građankama i građanima Budve da konkretan odgovor na pitanje ko je izvršio pronevjeru o kojoj govori.

Nadležne organe pozivamo da se pozabave ovim što je Božović izrekao crnogorskoj javnosti, a njegovoj političkoj strukturi, koja godinama svjesno, bez stida i srama, ruinira kraljicu Mediterana poručujemo da će im 23. oktobra Budvanke i Budvani (pre)suditi za sva nedjela koja su počinili prema ovom gradu- naveo je Tičić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:21