/ - FOTO: DNP JOVANA TODOROVIć
08/09/2023 u 12:49 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Todorović: Veliki broj funkcionera PES-a je uhljebljivan od strane DPS-a

Krvavac zato sada vraća dug DPS-u i Radoju Žugiću, smatra Todorović

Poslednje izjave Spajićevog dijela PES-a pokazuju koja je to linija pucanja ove partije. To smatra  Jovana Todorović, portparolke Demokratske narodne partije.

-Na jednoj strani su oni koji su pristigli iz DPS-a, koji ne žele Srbe i ZBCG u vladi i oni drugi koji hoće da se vlada formira od pobjednika 30. avgusta i onih koji su podržali Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima. DPS linija je sada agresivnija i podržana od DPS medija koji na sva usta hvale Spajića i njegove otklone od ZBCG kao glavnog protivnika Mila Đukanovića-navodi u saopštenju.

Krvavac: Spajić pružio ruku ZBCG, oni kao i uvijek do sada, nisu bili iskreni

Dodaje da "među perjanicama DPS-PES linije je Branko Krvavac koga je DPS pozajmio PES-u. Krvavac je godinama bio uposlenik u ministarstvu finansija u koje ga je dovela ćerka Radoja Žugića i on je tipičan primjer partijskog DPS zapošljavanja i Đukanovićevom režimu je vjerno služio do 30. avgusta".

-Veliki broj funkcionera PES-a je poput njega uhljebljivan od strane DPS-a, a dugovi se moraju vraćati. Krvavac zato sada vraća dug DPS-u i Radoju Žugiću, i najveći je protivnik formiranja većine od pobjednika 30. avgusta i onih koji su podržali Jakova Milatovića.  I tu su osnovni problemi, jer DPS drži u šaci Spajićeve pulene, a možda i njega samog, i nikako ne dozvoljava da koalicija Za budućnost Crne Gore bude u vladi jer ništa sto bi išlo u korist Đukanoviću, DPS-u, mafiji i tajkunima ne bi moglo proći na vladi u kojoj je ZBCG- poručuje Todorović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 08:19