/ - URA
09/04/2024 u 12:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA odgovorila PES-u: O vezama Spajića, Mićunovica i ujaka ćemo na premijerskom satu

Nakon što su politički uništeni na premijerskom satu, raskrinkavanjem oko afere "Do Kvon", ulogom ujaka, ali i raznih prevara iz prethodnog perioda, ne čudi što je u PES-u zavladala opšta panika, istakli su iz URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Iz URA dodaju da su, shvativši da ima “pop nad popom” i “službe nad službom”, cijeli vikend razmišljali o tome šta bi novo mogli da izmisle kako bi makar malo ublažili utisak poraza sa premijerskog sata. 

- I kako to biva u životu, po onoj narodnoj “ko drugom jamu kopa, sam u nju upada”, tako je PES sam sebi ponovo skočio u stomak - naglasili su iz URA.

Kad su se već sjetili Brana Mićunovića i navodne koncesije koju je uredno naplatila 43. Vlada, a prethodne to nijesu ni smjele da urade, očekujemo da već u četvrtak na sjednici Vlade Milojko Spajić oduzme pomenutu koncesiju, pošto tvrdi da je nezakonita.

PES: Malverzacijama Abazovićeve vlade baviće se tužilaštvo, a ne mi

- Ako to ne uradi, biće jasno da je opet izgovorio neistinu ili da ima neku obavezu prema Mićunoviću - naglasili su iz URA.

Iz URA dalje tvrde da se raduju novom susretu 30. aprila na premijerskom satu, dodajući da će pred kamerama i cijelom javnošću Crne Gore, biti zanimljivo pričati o vezama Spajića, Mićunovića, ujka i "barske ekipe". 

URA: Ako Spajić ne ukine koncesiju Mićunoviću, neće biti samo lažov, već i kukavica

- Eto, “tjerali su lisicu, a istjerali su vuka”. Zato dragi građani uzmite kokice, a pojedini PES-ovci malo vode i šećera. Nikad se ne zna kad će zatrebati. Radujemo se novom susretu - zaključili su iz URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:56