Ura saopštenje / - URA LOGO
23/05/2024 u 18:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

URA: Spajić da sankcioniše direktora škole iz Plužina i funkcionerku PES-a koja omalovažava 21. maj

Iz GP URA pozvali su premijera Crne Gore Milojka Spajića "da sankcioniše direktora škole iz Plužina i funkcionerku PES-a koja omalovažava 21. maj ili da ponovo saopšti da ga država ne zanima".

- Ćutanje predsjednika Vlade Milojka Spajića na sramne navode Milutina Mirjačića, direktora OŠ “Bajo Pivljanin” iz Plužina, koji tvrdi da Crna Gora nije država i da je referendum najveća pljačka, uz skandaloznu objavu funkcionerske Pokreta Evropa sad Jelene Raković, koja je povodom Dana nezavisnosti na društvenim mrežama pokušala omalovažiti jedan od najznačajnijih datuma u crnogorskoj istoriji, 21. maj, Dan nezavisnosti, pokazali su ideološki pravac Pokreta Evropa sad, njihov stvarni karakter, ali i odnos prema državi - saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Nikolić: Građani da zahvale Spajiću što imaju predsjednika Skupštine koji ne čestita Dan nezavisnosti

Iz URE navode da ne spore pravo bilo kog građanina da iznosi lične stavove, ali dodaju da je nedopustivo da ljudi koji obnašaju bilo kakve javne funkcije, a ponajmanje one koje su u direktnoj vezi sa obrazovanjem i vaspitanjem djece u Crnoj Gori, da svojim stavovima omalovažavaju i negiraju državu Crnu Goru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 14:54