Goran Danilović / - FOTO: LAZAR RUžIć
19/10/2023 u 19:17 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Danilović: Ovu Vladu nije napravio Spajić, već Ujedinjena Crna Gora

Ovu Vladu je napravila Ujedinjena Crna Gora. Kazna njoj je da ne budemo u toj Vladi. Mi prihvatamo i srećan put, poručio je Danilović

Goran Danilović (UCG) je saopštio da ovu Vladu, u ovom obimu, nije napravio Milojko Spajić nego, kako tvrdi, Ujedinjena Crna Gora. Danilović je to saopštio u emisiji "Iz nova".

- Ja javno kažem da sam svaku konturu ove Vlade ja saopštio gospodinu Spajiću prije manje od deset dana. Ovo je vjerovatno kazna za pomoć. Tvrdim i to ću javno objaviti i oglasiti za koji dan. Ovu Vladu je napravila Ujedinjena Crna Gora. Kazna njoj je da ne budemo u toj Vladi. Mi prihvatamo i srećan put - poručio je Danilović.

Potpisan sporazum o formiranju vlasti

Podsjećamo, koalicioni Sporazum o formiranju nove vlasti potpisala je danas većina partija koje će činiti buduću vladu Milojka Spajića.

Sadržaj sporazuma o novoj vlasti: Vladavina prava i ekonomija ključni prioriteti

Kako su mediji ranije objavili, u novoj Vladi PES će imati premijera i 10 ministarstava, Demokrate mjesto zamjenika premijera, potpredsjednika Vlade i četiri ministarstva, SNP dva resora, Albanski forum jedno potpredsjedničko mjesto sa resorom i jedno ministarstvo, Albanska alijansa jedan resor i CIVIS mjesto potpredsjednika.

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:01